Herinrichting Nieuwe Veenendaalseweg – Fysio- en Oefentherapie Rhenen-Elst(U) – Rhenen
Nieuwe Veenendaalseweg 51a 3911ME Rhenen Tel:0317 613467

Fysio- en Oefentherapie Rhenen-Elst (U)

Welkom in onze praktijk!

Het team bestaat uit elf personen met ieder een eigen specialisatie. Zo kunt u in onze praktijk naast reguliere fysiotherapie, revalidatie en oefentherapie Cesar, onder andere terecht voor manuele therapie, bekkenfysiotherapie, shockwave, echografie, slaapoefentherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, handtherapie, dry-needling en fysio- en medische fitness. Ook bieden wij in Rhenen Floor® Zwangerschapstraining, Floor® Hersteltraining en Floor® Bevallingsvoorbereiding.

Een afspraak maken kan tussen 8.00 uur en 12.00 uur aan de balie in Rhenen, of u kunt ons bellen op nummer:

Voor Rhenen: 0317-613467

Voor Elst: 0318-471930

Voor Achterberg: 0317-615589

In de middag is onze telefonische bereikbaarheid beperkt.

Herinrichting Nieuwe Veenendaalseweg

Vanaf 17 juni is onze praktijk minder goed bereikbaar in verband met de herinrichting Nieuwe Veenendaalseweg. Het deel vanaf de rotonde Herenstraat tot en met kruising Bantuinweg is dan niet toegankelijk en vanaf die weg kunt u ons niet bereiken. 

Start uitvoering 1e deel in juni 2024

Op maandag 17 juni start de aannemer met de uitvoering en werkt door tot aan de bouwvakantie. Hij begint met de rotonde Herenstraat/Nieuwe Veenendaalseweg. In fasen wordt het werk dan gerealiseerd naar boven toe tot en met kruising Bantuinweg. Na de bouwvakantie gaan de werkzaamheden verder. De verwachting is medio november 2024 gereed te zijn. Uitgangspunt is dat er gewerkt wordt op werkdagen (maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot uiterlijk 17.00 uur). Het aanbrengen van de nieuwe asfalt laag zal in een nacht plaatsvinden. Welke nacht wordt later bepaald. Dit is afhankelijk van onder andere het weer.

Voor meer informatie kunt u hier kijken.