Floor® Bevallingsvoorbereiding – Fysio- en Oefentherapie Rhenen-Elst(U) – Rhenen
Nieuwe Veenendaalseweg 51a 3911ME Rhenen Tel:0317 613467

Fysio- en Oefentherapie Rhenen-Elst (U)

Welkom in onze praktijk!

Het team bestaat uit elf personen met ieder een eigen specialisatie. Zo kunt u in onze praktijk naast reguliere fysiotherapie, revalidatie en oefentherapie Cesar, onder andere terecht voor manuele therapie, bekkenfysiotherapie, shockwave, echografie, slaapoefentherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, handtherapie, dry-needling en fysio- en medische fitness. Ook bieden wij in Rhenen Floor® Zwangerschapstraining, Floor® Hersteltraining en Floor® Bevallingsvoorbereiding.

Een afspraak maken kan tussen 8.00 uur en 12.00 uur aan de balie in Rhenen, of u kunt ons bellen op nummer:

Voor Rhenen: 0317-613467

Voor Elst: 0318-471930

Voor Achterberg: 0317-615589

In de middag is onze telefonische bereikbaarheid beperkt.

Floor® Bevallingsvoorbereiding

Floor® Bevallingsvoorbereiding

Tijdens de trainingen hebben we het al wel eens over de bevalling, de kraamtijd en de periode daarna, maar wil je je goed voorbereiden op de bevalling, dan is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor Floor® Bevallingsvoorbereiding op onze locatie in Rhenen. Ik, Anouk Mantel (Bekkenfysiotherapeut, MSc), vertel jou (en je partner) wat je kan verwachten van de bevalling en geef je handvatten wat betreft ademhaling, houdingen en ontspanning. No-nonsens, eerlijk, gewoon leuk en zinvol.

Bereid je voor op alles en verwacht niets!

Floor® Bevallingsvoorbereiding wordt in Rhenen gegeven aan een kleine groep van maximaal vier stellen en duurt ongeveer twee uur. Een privé-sessie bij jou thuis is ook mogelijk.

De mooiste periode om in te schrijven is tussen de 28 en 34 weken zwangerschap. De Floor® Bevallingsvoorbereiding kan ook apart gevolgd worden als je niet bij ons traint.

Ook bieden wij in Rhenen Floor® Zwangerschapstraning en Floor® Hersteltraining.

Heb je interesse in de Floor® Bevallingsvoorbereiding in Rhenen, stuur dan een email.

Floor® Bevallingsvoorbereiding Rhenen