Visie en Missie – Fysio- en Oefentherapie Rhenen-Elst(U) – Rhenen
Nieuwe Veenendaalseweg 51a 3911ME Rhenen Tel:0317 613467

Fysio- en Oefentherapie Rhenen-Elst (U)

Welkom in onze praktijk!

Het team bestaat uit elf personen met ieder een eigen specialisatie. Zo kunt u in onze praktijk naast reguliere fysiotherapie, revalidatie en oefentherapie Cesar, onder andere terecht voor manuele therapie, bekkenfysiotherapie, shockwave, echografie, slaapoefentherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, handtherapie, dry-needling en fysio- en medische fitness. Ook bieden wij in Rhenen Floor® Zwangerschapstraining, Floor® Hersteltraining en Floor® Bevallingsvoorbereiding.

Een afspraak maken kan tussen 8.00 uur en 12.00 uur aan de balie in Rhenen, of u kunt ons bellen op nummer:

Voor Rhenen: 0317-613467

Voor Elst: 0318-471930

Voor Achterberg: 0317-615589

In de middag is onze telefonische bereikbaarheid beperkt.

Visie en Missie

Onze Visie

De visie van onze praktijk is om een innoverende, dynamische en veelzijdige marktpartij te zijn, die anticipeert op de hulpvraag van zijn patiënten. We streven ernaar om een goede gesprekspartner te zijn, zowel naar andere disciplines, als naar zorgverzekeraars en andere instellingen. Wij richten ons op een laagdrempelige en informele sfeer, waarbij kwaliteit, doelmatigheid en professionaliteit voorop staan. De patiënt staat hierbij centraal, nu en in de toekomst.

Onze Missie

We streven, naast de normen van de beroepsgroepen, naar een hoge kwaliteit van paramedische zorg, waarbij de patiënt centraal staat. Samenwerking, interdisciplinair, multidisciplinair en met zorgverzekeraars, is een voorwaarde om adequate zorg te verlenen. Scholing en innovatie vinden wij hierbij noodzakelijk. Wij voorzien Rhenen, Elst en omstreken van een goede paramedische zorg op gebied van het bewegingsapparaat, waarbij de hele mens centraal staat.