Floor® Hersteltraining – Fysio- en Oefentherapie Rhenen-Elst(U) – Rhenen
Nieuwe Veenendaalseweg 51a 3911ME Rhenen Tel:0317 613467

Fysio- en Oefentherapie Rhenen-Elst (U)

Welkom in onze praktijk!

Het team bestaat uit elf personen met ieder een eigen specialisatie. Zo kunt u in onze praktijk naast reguliere fysiotherapie, revalidatie en oefentherapie Cesar, onder andere terecht voor manuele therapie, bekkenfysiotherapie, shockwave, echografie, slaapoefentherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, handtherapie, dry-needling en fysio- en medische fitness. Ook bieden wij in Rhenen Floor® Zwangerschapstraining, Floor® Hersteltraining en Floor® Bevallingsvoorbereiding.

Een afspraak maken kan tussen 8.00 uur en 12.00 uur aan de balie in Rhenen, of u kunt ons bellen op nummer:

Voor Rhenen: 0317-613467

Voor Elst: 0318-471930

Voor Achterberg: 0317-615589

In de middag is onze telefonische bereikbaarheid beperkt.

Floor® Hersteltraining

Floor® Hersteltraining

Wil je na de bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel? Welkom bij de Floor® Hersteltraining in Rhenen! Het is een perfecte opstap naar weer fit worden. Je bent van harte welkom vanaf 3 weken na je bevalling. Ben je bevallen via een keizersnede dan mag je starten na 6 weken. Maar stuur gerust eerder even een berichtje naar mij, Anouk Mantel (Bekkenfysiotherapeut, MSc), voor tips en adviezen. Bij een ongecompliceerd herstel kan starten met (verantwoord) bewegen vaak al wat eerder. Leidend is altijd hoe jij je voelt en dan zorg ik voor een verantwoorde opbouw met optimale aandacht voor het herstel van je buik en je bekken(bodem). Kortom, Floor® loopt met je mee! Ook als je meer dan 6 maanden geleden bevallen bent ben je welkom in de hersteltraining. Dus twijfel je of je nog mee kan doen, neem even contact met ons op.

Wil je weten of Floor® Hersteltraining in Rhenen wat voor je is? Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining op onze locatie in Rhenen. Meld je aan door een email te sturen dan stuur ik jou een kort intake formulier en samen bespreken we deze even voor aanvang van de les.

Ook bieden wij in Rhenen Floor® Zwangerschapstraning en Floor® Bevallingsvoorbereiding.

De Floor® Hersteltraining in Rhenen wordt gegeven elke woensdag van 1900 uur tot 2000 uur en op vrijdag van 900 uur tot 1000 uur.

Floor® Hersteltraining Rhenen