Trainingsvoorwaarden

1        Overeenkomst
Na ondertekening van het inschrijfformulier bent u een overeenkomst aangegaan met het Fysiotherapeutisch Instituut Rhenen-Elst(U). In een telefonisch contact wordt er een eerste afspraak gemaakt voor de intake gesprek.

Men wordt geacht een overeenkomst aan te gaan voor minimaal 12 weken en voor een vast tijdstip.
Indien er een afspraak niet na gekomen kan worden, dient men dit zo spoedig mogelijk te melden. Men kan de gemiste training, in overleg met de fysiotherapeut, in de abonnementsperiode worden ingehaald. Lessen kunnen niet na deze periode ingehaald worden.

2         Betaling
De betaling geschiedt via acceptgiro. Er wordt eenmalig 40.00 euro betaald voor inschrijfgeld en intakegesprek.

3         Vakanties
Tijdens de zomervakantie, in de maanden juli of augustus, en tussen kerst en oud en nieuw zal er geen begeleiding aanwezig zijn. Men krijgt wel de mogelijkheid om door te blijven trainen.

4         Opzegging
Indien men niet meer langer aan de training wenst deel te nemen, dient men dit vier weken aan het einde van de abonnementsperiode op te zeggen aan uw trainer.

5         Aansprakelijkheid
Fysiotherapeutisch Instituut Rhenen-Elst(U) en Sportschool van Doorn aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het zoekraken van eigendommen of persoonlijk letsel van de cursist, dat hen tijdens of in verband met de trainingen overkomt.