Floor® Zwangerschapstraining – Fysio- en Oefentherapie Rhenen-Elst(U) – Rhenen
Nieuwe Veenendaalseweg 51a 3911ME Rhenen Tel:0317 613467

Fysio- en Oefentherapie Rhenen-Elst (U)

Welkom in onze praktijk!

Het team bestaat uit elf personen met ieder een eigen specialisatie. Zo kunt u in onze praktijk naast reguliere fysiotherapie, revalidatie en oefentherapie Cesar, onder andere terecht voor manuele therapie, bekkenfysiotherapie, shockwave, echografie, slaapoefentherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, handtherapie, dry-needling en fysio- en medische fitness. Ook bieden wij in Rhenen Floor® Zwangerschapstraining, Floor® Hersteltraining en Floor® Bevallingsvoorbereiding.

Een afspraak maken kan tussen 8.00 uur en 12.00 uur aan de balie in Rhenen, of u kunt ons bellen op nummer:

Voor Rhenen: 0317-613467

Voor Elst: 0318-471930

Voor Achterberg: 0317-615589

In de middag is onze telefonische bereikbaarheid beperkt.

Floor® Zwangerschapstraining

Floor® Zwangerschapstraining

Leuk dat je interesse hebt in de zwangerschapstrainingen! De Floor® Zwangerschapstrainingen in Rhenen zijn actief, gericht op het behouden of verbeteren van kracht, stabiliteit en conditie. Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het aanstaande moederschap begint.

Je bent in Rhenen van harte welkom bij mij, Anouk Mantel (Bekkenfysiotherapeut, MSc) om te starten met Floor® Zwangerschapstrainingen vanaf je termijnecho. Instromen daarna kan op elk moment en je kan doorgaan met trainen tot de uitgerekende datum of zolang jij het prettig vindt. Je traint met dames die net zwanger zijn, al een tijdje zwanger zijn of al bijna uitgerekend, maar ook met dames die al bevallen zijn. De samenstelling van de groep wisselt dus vaker.

Door mijn achtergrond als bekkenfysiotherapeut kan je ook meedoen als je klachten hebt rondom bekken, bekkenbodem, rug of andere ongemakken. Als Floor®-fysio stem ik de training af op jouw belastbaarheid en weet ik goed waar ik rekening mee moet houden. Wil je weten of Floor® Zwangerschapstraining in Rhenen wat voor je is? Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining in Rhenen. Meld je aan door een email te sturen naar info@fysiotherapierhenen.nl en dan stuur ik jou een kort intake formulier en samen bespreken we deze even voor aanvang van de les.

Ook bieden wij in Rhenen Floor® Bevallingsvoorbereiding en Floor® Hersteltraining.

De Floor® Zwangerschapstraining in Rhenen wordt gegeven elke woensdag van 1900 uur tot 2000 uur en op vrijdag van 900 uur tot 1000 uur.

Floor® Zwangerschapstraining